Concurs fotogràfic_calendari 2018

10-11-17
Agró roig

Vols participar al concurs fotogràfic per al Calendari 2018 de l'estany d'Ivars i Vila-sana?

El paisatge, la flora i la fauna de l’estany varia en cada estació de l’any. Els colors i la composició d’espècies són espectacles de la natura que mai es repeteixen igual, moments únics que, a vegades, resten inmortalitzats per la càmera d'algun visitant.

El concurs fotogràfic és obert a tothom per a recollir les millors imatges de l’espai al llarg de tot l’any, per això s’han establert dotze categories, una per a cada mes. Les imatges es poden presentar fins el dia 12 de novembre a través del hastag #calendariestany18, de la xaraxa social INSTAGRAM.

Entre totes les fotografies participants se seleccionaran dotze que il·lustraran el calendari del 2018 i aquestes instantànies guanyadores també es podran utilitzar com a recurs fotogràfic per difondre l'estany, els seus valors i les activitats que s'hi fan.

Finalment, per votació popular a INSTAGRAM, entre les dotze del calendari 2018, se n’escolliran cinc, que resultaran premiades amb obsequis d’empreses col·laboradores:

-         -  3 sessions d’observació d’ocells per a 2 persones a l’observatori Els Sentits de Vallbona de les Monges + 1 taller de construcció de caixes niu per la Caseta de l’Òliva.

-        -   2 entrades conjuntes del conjunt romànic de la Vall de Boí: Inclou:  5 esglésies; Sant Climent de Taüll, Sant Joan de Boí, Santa Eulàlia d’Erill la Vall, Sant Feliu de Barruera i la Nativitat de Durro +  Centre del romànic.

-           L’associació La Sabina ofereix dos opcions; a) 1 joc de Rapinyaires + 1 sessió per a dos persones a un hide per a principiants b) 1 joc de Rapinyaires + un dte. de 50 € en un hide per a iniciats per a una persona.

-          -  Un pícnic “Tasta’m 100% Pla d’Urgell”  per a dos persones amb productes de proximitat + una visita guiada a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell + visita guiada a l’Estany d’Ivars i Vila-sana.

-           - 1 lot de productes de Vinagres Badia de Mollerussa.

 

Podeu consultar les bases>> al següent enllaç.

Gràcies i bones fotos!