Votacions - Concurs fotogràfic - calendari 2017.

03-10-16
calendari2016

Ja està obert el concurs fotogràfic per seleccionar les 12 imatges del calendari 2017 de l'estany d'Ivars i Vila-sana.

El paisatge, la flora i la fauna de l’estany varia en cada estació de l’any. Els colors i la composició d’espècies són espectacles de la natura que mai es repeteixen igual, moments únics que, a vegades, resten inmortalitzats per la càmera d'algun visitant.

El concurs fotogràfic és obert a tothom per a recollir les millors imatges de l’espai al llarg de tot l’any, per això s’han establert dotze categories, una per a cada mes. Les imatges es poden presentar fins el dia 18 de novembre a través del següent FORMULARI >>

Entre totes les fotografies participants se seleccionaran dotze que il·lustraran el calendari del 2017 i aquestes instantànies guanyadores també es podran utilitzar com a recurs fotogràfic per difondre l'estany, els seus valors i les activitats que s'hi fan.

Finalment, per votació popular a la xarxa, entre les dotze del calendari 2017, se n’escolliran sis, que resultaran premiades amb obsequis d’empreses col·laboradores.

Gràcies a: Restaurant La Guspira de Linyola, a la Fundació Catalunya La Pedrera, al centre Reneix Spa de Mollerussa, a Tasta'm 100 % Pla d'Urgell amb la col·laboració de Boira Turística de Ponent i l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa, a Photologístics, al Parc Astronòmic d'Àger, el Consell Comarcal de la Noguera i, al Patronat de Turisme de la Dipuatció de Lleida - Ara Lleida.

Podeu consultar les bases>> al següent enllaç.

Gràcies i bones fotos!

 VOTACIONS >> al següent enllaç trobareu les 12 imatges que il·lustraran el calendari 2017 de l'estany d'Ivars i Vila-sana. Hi ha temps per votar fins el divendres dia 9 de desembre. Les 6 fotos més votades rebràn un premi.

Durant les properes setmanes ja podreu trobar a la venda el calendari als punts d'informació de l'estany d'Ivars i Vila-sana, a Cal Sinén, al Consell Comarcal del Pla d'Urgell i a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell a Molleruusa.

Preu de 2 €.