III Volta Solidària

22-04-14
III volta solidaria

El Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, juntament amb l’ACUDAM (Associació Comarcal Urgell d’Ajuda al Minusvàlid), impulsem una activitat solidària a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual consistent en una marxa no competitiva per l’itinerari principal de l’estany. La cita serà el diumenge 4 de maig a partir de les 11 del matí sota el lema “Camina amb mi, i no per mi”.

 
La III Volta Solidària que es pot fer a peu, amb bicicleta o corrent, s’adreça a totes les persones, a famílies, a agrupacions i a entitats diverses que vulguin compartir una bona estona i fer salut per una bona causa. El recorregut circular per l’itinerari principal de l’estany, de poc menys de 6 quilòmetres, és totalment accessible i apte per a qualsevol condició física. La sortida i arribada es farà des del punt d’informació situat a l’accés per Ivars i al llarg del recorregut hi haurà un punt d’avituallament. Els participants poden fer la inscripció i una donació a l’inici de la caminada. Tots els donatius es destinaran a accions per a les persones amb discapacitat intel·lectual a través d’ACUDAM. Al final del recorregut, es preveu el sorteig de premis, de productes i de serveis de les empreses col·laboradores entre els participants.
 
Des de l’ACUDAM, es treballa perquè les persones assoleixin plena autonomia a escala social, personal, laboral, d’oci, etc. amb l’objectiu final de garantir el compliment del drets de les persones. Actualment els serveis d’atenció a les persones estan patint tot un seguit de fortes retallades que dificulten poder garantir-ne la qualitat i, fins i tot, en alguns casos, l’accés. Necessitem fer visible l’associació per tal de CAMINAR JUNTS vers un món més equitatiu i just, en què els suports i l’aplicació dels drets permetin disposar totes les persones de les mateixes oportunitats.

Us animem a participar-hi, i que difongueu l’activitat entre els vostres socis i coneguts i en prengueu part. Per a més informació: estany@plaurgell.cat